*ebo ovakva pravila. Isto u kosarci. Treba kao u fudbalu i to onaj stari zakon: ako si nastupio za jednu reprezentaciju, pa makar u prijateljskoj protiv Namibije, nema ti vise da mijenjas i te gluposti..... ovi poceli da mijenjaju reprezentacije kao klubove. Pogotovu u kosarci. Ima ih nastupali za po 3 repke. Danas mozes ako ti prahne jednostavno da igras za Katar pa makr imao veze sa Katarom kao sa mjesecom. A ove informacije o Hrvatima i Srbima sto igraju za susjedne zemlje su isto vise dosadile. Kao i stalna prica o tome kako je kriv savez BiH. Znamo svi koji je razlog i znamo za koga im srce kuca. To je jednostavno tako i pomirite se vise sa tim.
Šariću je ovo četvrta reprezentacija. Srbija i Crna Gora, Srbija, Bosna pa sad Katar, pa to nema nigdje na svijetu, a kad mi čekamo po 5 godina da igrač koji je rođen u Bosni dobije dozvolu da igra za svoju domovinu to im nije u redu, a ovo im je uredu?
ZAŠTO ? meni je baš zabavno da se mijenjaju sportska drzavljanstva-naravno slazem se sa tobom da te promjene moraju imati neke veze slučaj Šarića "pa makar imao veze sa Katarom kao sa mjesecom" ni ja ne podrzavam.ali promjene da sad npr Messi zaigra za Španiju čije ima drzavljenstvo gdje živi i radi 15 godina su mi OK. SRBI I Hrvati - sve jasno .svako ima prava da igra temo gdje više voli i gdje mu je bolje. Ne kontam više ni ovu logiku gdje se blati svaki Bosanac koji zaigra za drugu drzavu a kad nama dodje neki Sandzo kao npr Hajrović i Kolašinac to je divno i bajno
Prikaži sve komentare (102)