"_Čović i papa Franjo razgovarali su o aktualnoj situaciji u BiH, prilikama i odnosima u BiH, socioekonomskim i privrednim problemima, kao o i demografskoj situaciji, te pitanjima položaja i brige za mlade i porodice kao osnove svakog zdravog i sretnog društva." Jesi li mu kazao Čoviću da nemate novca da isplatite bebama ono što im pripada? A jesi li im rekao da je i to mizerija koju nemate.? Ne znam o kojoj si ti brizi za mlade govori, jer ne vidim da vas mladi uopće zanimaju. Tačno je da je porodica osnov svakog sretnog društva. Jesi li mu rekao da je ovo nesretno društvo, jer vi ne vodite brigu o porodici, o čovjeku ne vodite brigu. Jesi li mu rekao o ogromnoj nezaposlenosti u našoj BiH? Jesi li mu rekao da ste ljudima ukinili osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na rad.? Jesi li mu rekao da ste sve što je valjalo vi uništili i da su zbog toga ugrožena sva ljudska prava? Jesi li mu rekao da ti imaš ogromnu vilu i da tvoja porodica živi sretno? Lijepe fotke za porodićni album.
wow silent, lijepo rečeno. Posebno '' Lijepe fotke za porodični album. '' Sve posjete, ne samo ova, upravo najviše doprinesu 'porodičnim albumima', državi i narodu teško.
Mozda ti bude lakse kad saznas da hrvati uglavnom dobijaju socijalu iz Hrvatske, tako da Covic nema potrebe da u svojim kantonima daje nekome socijalnu pomoc. To sto drugi narodi u njegovim kantonima nemaju doplatak to nije do njega vec do onih koji brinu o tim drugim. A sve u skladu sa politikom koju ste svi podrzali davne 1990. godine.
Prikaži sve komentare (158)