Pričajte vi šta hoćete, ali svaki fakultet ima svoju težinu i njoj svaka čast! ..Ova djevojka možda ima odlične ocjene, ali one su generalno nevažne u odnosu na njeno odlično razmišljanje, koje je ključ njene budućnosti. Ona će uspjeti, a to svakako i zaslužuje, samo je na žalost velika šansa da će na kraju morati raširiti krila i poletjeti u bjeli svijet..
Odjebaus s tim capsom! Ko ti daje pravo da se dereš na mene ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne spomenuh tvoj ETF, ali probaj ufurani da odsviraš nešto a da zvuči kako treba, a znam da slušaš muziku i to mnogo! Nismo svi isti! Ako je tebi ETF ležao, neki drugi fakultet bi ti bio nevjerovatno težak jer nemaš žicu za to! I ne treba nikoga omalovažavati radi izbora profesije. Sve profesije imaju svoju važnost u društvu i treba ih cijeniti! I ne budi papak!
A šta ti imaš protiv Lukomirskih čobanica??! Ti si kao bolji od njih? Kao što rekoh: "ufuran".. Spusti se malo na zemlju.. Zakačićeš oblake.. Što se tiče capsa... aj ne foliraj se majke ti... Imam ja dvije rezervne tastature.. Hoćeš da ti posudim inžinjeru?
Prikaži sve komentare (115)