Nisi imao koga zovnuti , je li. Nisi imao Zuku da zoves. Ukopali nas tvoji puleni Sunjic I Hadzic. Kriju im se ljudi iza ledja. Nisi imao napadaca da zovnes, je li, karino jedna. Bolje raja na terminu ustopaju loptu od Kvrzica, odbija se lopta od njega kao od nisan. Neka si svoj inat istjerao, I jebao nam majku svima. Nisam vjerovao da mi neko u drzavi moze biti gadniji I mrzi od Dodika. Ti si taj. Idi Almi u Pariz, ne dolazi vise nikad u Bosnu, ni da te ukopaju ovdje, lesinaru jedan. Glupa I cinicna seljacino. Odjebi iz repke.
čitao sam glupe komntare, al sto si ti brate paglu pa to nema dalje, jesil čuo da je BiH bila na svjetskom prvenstvu il ti nisi znao ko je tada bio trener..
Gdje si pametni, nisam te prepoznao. Bili su selektori (a ne treneri) na svjetskom I Van Gaal I Halilhodzic I drugi, pa kao uspjesni selektori reprezentacija sa rezultatom odu I uzmu lovu u klubovima. Pa se usrece, ili ne. Da je strucnjak, I da ga je iko htio I ponudio mu lovu, otisao bi on, ne bi se uhljebio kod Begica. U sportu je mjerilo rezultat, minuli rad moze upisati u penzioni staz. Neka stavi to prvenstvo u CV kad preda za posao u drugu tursku ligu.
Prikaži sve komentare (399)