Naravno da ima veze sa islamom, jer IDIL stvaraju muslimani u ime islama. Potpuno je besmisleno govoriti da to nema veze sa islamom. Uostalom, prorok Muhamed je radio to isto. Palio i osvajao gradove i ubijao sa svojom vojskom.
Kakve ste vi sve ratove vodili protiv Islama i pod kojim izgovorima da se neda raspravljat i opet kao i nekad dodjete na tudju zemlju da uzmete sto vam ne pripada i ocekujete da to neko nijemo gleda.Pa uzmi sebe za primjer da ti neko dodje u kucu da ti uzme sve sto imas i usput ubije porodicu tek onako kako bi ti reagovao. Pricate o Islamu kao o najkrvolocnijoj vjeri a vasi popovi su vas blagosiljali kad ste isli da nas koljete. Zovete Isusa i Bogom i Sinom Bozijim a vasa Biblija je puna dokaza da nije ni jedno ni drugo nego da je Boziji Poslanik, izopacili ste svaki dio svete Vam knjige pisali sta ste htjeli i kako ste htjeli,najveci zlocinci i razvratnici su vam duhovne vodje i onda hocete da nama kazete kako je nasa vjera necista. Svaki normalan musliman uvijek ce reci da Idil nema veze sa islamom jer nama je zabranjeno ubijanje i sve ono sto isti rade u ime vjere, prisilno nekoga tjerati u vjeru itd... Pocistite svoju avliju
@MMB Eto i genijalcu poput tebe se moze desiti da ne shvata da su IDIL stvorili Amerikanci i da se oni ne bore protiv Amerike nego sluze Amerikancima. Kad porastes, kasce ti se samo. Do tada uzivaj u svom neznanju i naivnosti.
Prikaži sve komentare (70)