A koliko SAD kao teroristicka organizacija zaradjuje na tudjoj nafti??? Ljudi samo prodaju svoju nafu iz svoje zemlje!!! Na kraju ako ste tako posteni sto kupujete od IDILA naftu :P Trosite svoju i nece zaradjivat ni $
lik5555 glup si!!! Sta mislis ko su ovi IDIL-ovci?! Da su preko medija objavili IDIL se brori za slobodu zemlje i demokratiju a kurdi se protive i dizu bunu na oformljenu vlast onda bi pisao protiv kurda. Ti covjece nemas svoje misljenje i previse si podlozan internetu i laznim informacijama. Naravno nemas potrebe da pomislis da sam ja za IDIL il da sam protiv KURDA!!! Pricas otimaju i prodaju tudje!!! Sta amerikanci rade na istoku zadnjih 40 godina??? Prijatelju otimaju i prodaju tidju naftu i jos na sve to prave im ratove.
Nema tu teorije zavjere prijatelju. To se vidi ko hoce da gleda. Imas jednu zemlju koja ima prirodna bogatstva i vise nacija. Tad dodje amer i posije sjeme razdora u te narode. Jedne proglase dobrim druge losim i puste ih da se ubijaju. Tako je ucinjeno sa Yugom, SSSR koji i sada pokusavaju da isparcaju. Na strani su onih koji im lizu dupe i koji rade kako oni hoce.
Prikaži sve komentare (47)