BRAVO! Svaka vam ČAST, Bošnjaci! Veeeeliki naklon za sve navijače reprezentacije BiH na ovoj tekmi. 1.000.000 X LIKE. Mada, da se ne lažemo, ne biste ni vi ovako nešto uradili u meču sa Hrvatima (ili Srbima). Nadam se da ćemo je jednog dana opametiti svi mi koji živimo ovde na ovom prokletom Balkanu i da ćemo moći ovako nešto da odradimo. Dočekaćemo valjda i to nekad. Mržnja ubija! Pozdrav za sve navijače BiH od navijačke grupe "Srbiji Verni".
srbiji.verni, hvala i tebi na likes ali ja nikad neću zaboraviti Marakanu jedva sam živu glavu izvukao. Ali ne vjeruj mi da nikom ne bi dlaka s glave pala na Bilinom Polju, pod uslovom da tvoj ne provociraju. Ovo s Belgijom je bilo super i izvan terena. Skupa se hodalo gradom po kafanama pilo i jelo bez ikakvih problema. Ponosan sam na sve momke, od kojih je puno stvarno žestokih (ja sam malo stariji ali koliko mi posao dozvoli putujem s reprezentacijom) i još da smo pobijedili veselju ne bi bilo kraja. Ako bog da dočekati ćemo mi da u miru odigramo meč.
Mi protiv Hrvata nemamo nista samo protiv četnika , imaju ovih par ustasa iz hercegovine ali u svakom zitu ima kukolja . Sto se tice pravih hrvata s njima nema problema isti nam je neprijatelj a to su srbi kao i svim balkanskim zemljama . Srbiju niko ne gotivi od '92 i pomirite se s tim , nista niste naucili samo ste postali jos gori fasisti ....
Prikaži sve komentare (188)