Policajci postupili u skladu sa zakonskim odredbama,nisu ni jednim svojim postupkom prekoracili ovlastenja,izvinjenje apsolutno nije trebalo.....Ako dobro pogledate pomenuti snimak,vidjecete da se na jasno i glasno i nekoliko puta ponovljeno upozorenje ovlastenog sluzbenog lica,LEZI DOLE,lica ipak ne postupaju po naredjenju sto se smatra neposluhom,Zandarmerija ima okolnosti pod kojim angazuju njene pripadnike,dakle nije to patrola policije u rutinskoj kontroli javnog reda i mira,dakle uslovi su demonstracija i zandarmerija ima posebne uslove za postupanje u navedenoj situaciji....ZATO NE LUPAJTE GLUPOSTI .......NE MOZES IZ CISTA MIRA BITI PRETUCEN A PREDHODNO SI POKUSAO PROCI KROZ KORDON ZANDARMERIJE NA POSEBNOM ZADATKU..........
Jel ba,kada 90% stanovnistva jedne drzave NE ZELI pedere I parade a tvoje gazde unajme policijii protivno VOLJI NARODA opet forsiraju parade jel to legitimno???
Apsolutno tačno. Obezbeđenje je pogrešilo i nije uspelo da zaštiti klijenta, jer se sa žandarmima ni interventnom ne raspravlja. Pokažu se legitimacije i bez problema si, a prolazak je danas bio potpuno zabranjen i ulice blokirane, ljudi koji su u blizini živeli nisu mogli proći ni sa ličnom kartom, a ne neke tupave gorile, koje se svađaju kao budale.
Prikaži sve komentare (238)