Sega mi je sto se na ovom Portalu sjate poklonici svih stranaka,kojima su Pravna Drzava i SDP kost u grlu,pa se udruze sa svojim lazima. KAda podijelimo te njihove glasove na 10 stranaka SDP ce da odnese ubjedljivu pobjedu. A i ovi sto mrze SDP znaju da je to tako,ali valja 10 km uzeti danas ,hahaah.
Muž Lidije Korać u Nadzornom odboru Elektroprivrede, brat Nermina Nikšića u Autocestama, badžo Grabovice u odjelu EP za tendere, Igor Kamočaj, bez dana radnog iskustva direktor Kantonalnog zavoda za zapošljavanje, supruga Katarina Kamočaji, zaposlena u Odjelu za odnose s javnošću Pošta BiH, Andrea Selimović, supruga Jasenka Selimovića, šefa Kluba SDP-ovih poslanika u Parlamentu FBiH, savjetnica u kabinetu generalnog direktora (opet) javnog preduzeća Elektroprivreda BiH. Kenan Rešo, bez dana radnog iskustva direktor Federalnog zavoda za zapošljavanje, Nastavite niz..
Jesu li ti to Senad AVdic i Slobodna Bosna rekli,za koju se zna da su "nezavisni medij",haha.Ko god da sjedi bilo gdje nije opljackao ni drzavi ni EP,koliko su to radili kadrovi SDA i S za Bih 20 godina,i zna citava drzava,da je u vrijeme najvece pljacke Federalne Privrede,Fahro Siptarski kriminalac radio za kriminalnu SDA,sve do ALijine smrti.
Prikaži sve komentare (134)