Pišite vi šta god hoćete, ali vi i Evropska Unija im upravo pomažete da rade sve što ste pobrojali. Godinama nijemo gledate, okrećete glavu na drugu stranu i da ne nabrajam...Zašto visoki predstavnik EU ne koristi svoje ovlasti? Zašto se ne promijeni Ustav? Zašto imamo troglavu aždaju umjesto jednog predsjednika? Ne kenjajte, vama ovakva situacija i odgovara jednako kao i našim političarima!
Dva desetljeća nad nama vrše eksperimente izdržljivosti i strpljenja, a sve se da riješiti u nekoliko minuta, sa par olovaka. Ali i Amerima Bosna dobro dođe kao plodno tlo za pranje novca i mnoge druge koristi, a onda ovako povremeno navuku rukavice i kao "izruže" naše političare. Dejton je bio samo privremeno rješenje...privremeno već dva'js' godina...
CEkaj, nije da tu nema istine...ALI ne trebamo cekati da neko za nas rjesava nase probleme. Kada su bili protesti u roku od par sec. uspjesno su se svi ogradili...jer se pobogu fasada zapalila koja je od "vitalnog znacaja"...SVI "gradjani" su se zgroooozili...proglasili prosvjednike huliganima ili pripadnicima tornjakove stranke...jer mi to ne bi nikaaaad...mi pjevamo, pravimo kafice, napisemo par smijesnih parola, slikamo se za fb da nam "prijatelji" mogu lajkove podijeliti...hajde pro da krenemo od sebe...a ne vazda kao djeca da cekamo da neko za nas promjene uvodi.
Prikaži sve komentare (338)