Kako je moguće da čovjek kupi više od pola glasova građana jednog grada? Moj glas nije kupio, a glasala sam za njega, i glasat ću opet! Pozivam novinare ovog portala da dodju u Brezu i naprave anketu nad građanima Breze, i sigurna sam da će velika većina imati samo rijeći hvale za tog čovjeka, koji je stvarno preporodio grad, u prilog tome idu i statistički podaci, i osnovna karakteristika koja ga opisuje jeste da stvarno njegova data riječ vrijedi. Pozdrav!
Breza je za tebe grad? To je vukojebina od 15 hiljada stanovnika. Ne sumnjam da si i ti lutko moja "studirala" u Kiseljaku, a magistrirala u Travniku, eventualno Banja Luci zajdeno sa ovim naturalizovanim Brezaninom. ;-)
moonlight9 Sve što sam navela u predhodnom komentaru je istina, a da ti zadovoljim znatiželju, završila sam Pravni fakultet u Sarajevu, i imam još pet ispita do odbrane Master teze na istom. Sudeći po Vašim komentarima, Vi niste izašli iz Vašeg grada, što opravdava primjese tolike količine negativnosti i ograničenosti u komentaru. Pozdrav!
Prikaži sve komentare (114)