Koliko se dalo primijetiti sa YT i ostalih IS oglašivača ovi islamisti prozivaju Amere na rat već mjesecima. Obama prijeti ali ne reaguje jer valja ući u Siriju, gdje je baza IS sa jedne strane a Assad sa druge. Gotivim Amere, toliko su dobra donijeli svijetu, nacija koja je pokrenula moderne revolucije i pomjerila nas sve, slagao se neko sa tim ili ne, 500 godina unaprijed za period od 50. Kad se pogleda shvati se da je i američka država, nacija ili šta god oni bili, taoc monetarne politike i rata za resurse nekolicine kompanija. Taj slobodarski ugled koji su uživali godinama je ozbiljno narušen "mirovnim akcijama" u Srbiji, Iraku, Tunisu, Libiji, Egiptu, a evo sada i u Ukrajini. Malo ljudi zna da je sin od J. Bidena direktor najveće ukrajinske naftne kompanije, koja teći skidanju sa ruskog gasa i prebacivanju na tadžikistanski, koji bi trebao da zamijeni Rusiju na EU tržištu. Problem je što Tadćikistan ima resurse za samo dve godine, a nakon toga bi trebao da kupuje ruski gas...
...čija bi cijena i distribucija u EU bila u rukama USA. To je osnova, razlog kompletnog sranja od bratoubilačkog rata u Ukrajini. Putin je i sam imperijalista, ovo sve dočekao sa velikim osmijehom. Pravi dogovore sa Kinom i Indijom koje su 10X veće tržište od EU. Problem američke priče je i taj što Ukrajinci neće da ratuju sa Rusima, uglavnom, prelazeći na rusku stranu, otkazuju poslušnost plaćenom Kijevu. Da smo mi na Balkanu iole sposobniji i pametniji, a i da nismo taoci EU i USA imali bismo svi koristi od ove situacije. Izvozili bi i prodavali za Rusiju sve što možemo napraviti. Pazi, sve ove ekonomije bi procvjetale za 12 mjeseci. Industrija bi živnula a sa njom i standard. Ali platili smo svi cijenu "slobode". Tile bi ovo iskoristio kao 1 na 10. Ovi pacovi koji vode Balkan nisu zaslužili slobodu.
Srbije nego šta... To na Kosovu je najbrutalnije smeće koje neće trajati dugo. Doduše kao i svim velikim silama koje su se iživljavale nad Srbima i sličnim malim narodima i Amerima se nazire kraj. Da, jesam Srbin, normalno da mi teško pada. Satanizacijom Srba počelo je svo smeće na Balkanu, a narodi koji su do juče dijelili hljeb sa Srbima su postali ponovo njihovi dželati. Srpski narod je protjeran, pobijen i ponižen a da nikad anije jedinstveno stao u sopstvenu odbranu, jer nije imao mogućnosti za to kao što su imali Hrvati, Bošnjaci i šiptari.
Prikaži sve komentare (50)