Kako nećete ubirati sve veće prihode kad je za obični narod sve skuplje... Narodu poskupi i hljeb i cigare-to nema ni u vražijoj materi.Poskupi i struja i voda. A šta je jeftinije-NIŠTA. Pa daj barem jeftinije ono čega imamo-a to je struja i voda bem li vam državu i zakoni ustav i parlament!!!!!!!!!
ajde da ti ciko nesto objasni. ti (i svi mi) plaćamo najjeftiniju vodu i struju u evropi. proguglaj malo, naći češ. akcize za luksuznu robu (kafa, cigare, itd.) se konstantno pomalo povecaju i povecavace se i dalje dok ne dostignu norme eu. hljeb nije poskupio evo ima vec tri godine (barem ovdje u tuzli, mozda je u sarajevu posebna prica). raspitaj se malo prije nego sto sljedeci put krenes pljuvat
@ edin_the slazem se sa vecinom sto si napisao, a zasto recimo nije doslo do smanjenja cijene hljeba i brasna proslog ljeta kad je psenica rodila na sve stranea, ali o tome se nije pisalo, kad nesto treba da postane jeftinije samo sute a poskupljenje cesto pravdaju, i nemoj ba spominjati EU norme i nas onda spomeni i EU prosjecnu palcu i nasu ako vec poredis cijene struje i vode to nam je jedino jeftino, sta je sa telefonijom itd.
Prikaži sve komentare (21)