Udari meteora kao u Rusiji,nezabiljezeni odkada covjek zapisuje istoriju.Zemljotresi koji odnose desetine hiljada zivota(Kobe;Japan,Turska,Iran,Avganistan)Cunamiji biblijskih razmjera Fukusima;Japan,Indonezija,Indija,Somalija.(300 000 mrtvih);Stoljetne poplave,pijavice,tornada,kad nema toga haraju pozari.U zemlji se sirom svijeta(Juzna Amerika,Sibir,)otvaraju cudne rupe a sada i ova pukotina duga cak 1 km. Mozda sam sta zaboravio. I sve je to kazu posljedica globalnog zatopljenja,malo sutra.A kako mi se cini bit ce toga jos i jos extremnije.
nemoj zezat.. a šta ti misliš kako su nastali kontinenti? bilo je toga, ima ga, a i biće.. jasno kad zemlja radi i kad je tektonski aktivna... p.s bog nije stvorio zemlju.. čisto informativno...
@nerko 13.Moj Nerko,postujem tvoje vjerovanje u geoloske dogme.Mozda jesu a mozda nisu u okvirima istine.Nemam nista protiv Pangeje od prije 300 mil.godina iz koje su nastali danasnji kontinenti.Ideja mi se svida.No,kazem da je sve ovo sto se desava u zadnje vrijeme previse stvari odjednom za kratki ljudski zivot.
Prikaži sve komentare (66)