Želimo vjerovati kako učimo iz vlastitog iskustva i na vlastitim greškama, posebno kad se radi o ljubavi...... LJUBAV JE ZAPANJUJUCA POJAVA KOJU UOPCE NE RAZUMIJEM!
DUNJA....hmmm...tvoj nick mi je malo...ali ok! Klin se klinom izbija...nadam se da ne mislis ozbiljno! nemogu da odolim a da ti ne odgovorim 1. sinoc u gradu vidim 2 starijih mozda 60 tak god.imaju zagrljeni i vode unuku tu njihovu zivotnu vrijednost dijelim! Porodica! U ovom svijetu izvrnutih vrijednnosti i morala porodi2 je nesto najvrijednije a kojem se tako malo pridodaje vaznost8.a sta mislis da li kod njih u braku nije bilo problema i da su svaki put on ili ona "klin klinom izbijali" da li bi bili zajedno!
2. Ja sam nekad volio jednu osobu i ocajnicki sam zelio docekati dan kada cemo svoje unuce provodati zaruku-zajedno.nije uspjelo.bio sam kukavica,ali sam se borio na sve moguce i nemoguce nacine da "uspijemo"...ufff...koliko sam granica pomjerio ali nije djelila iste vrijednosti kao i ja jer je bila veca kukavica od mene...i bjezala je neprestalno trazeci neku novu srecu,ali je ujedno to i njeno prokletstvo...i iznova je klin klinom izbijala...da bi se na kraju pretvorila u moje najvece zivotno razocarenje.nije problem naci djevojku za noc,mjesec,godinu ali 60% njih misli da se povecanjem kosarice (grudnjaka) povea2va i intelegencija!
Prikaži sve komentare (38)