Zapad je stvorio Al'Kaidu i sad kad je svijet shvatio da je sve to jedna obicna bajka i da je Al'Kaida prdimahovina, na scenu stupaju novi "bad guys"... Naravno, potom Obama odobrava vazdusne udare, a onda i skori povratak trupa, jer vrijeme je da se vojnim prisustvom ponovo obezbjedi dostupnost iracke nafte.
Ne ubija Obama u ime Allaha, nego ameri sistematski satanizuju islamski svijet, svesrdno pomazuci sve njegove ekstremne struje, u stvaranju globalne islamofobije i nereda u dijelu svijeta u kom im nered odgovara.
Ne ratuju oni za Obamu , niti im je ta ideja blizu svijesti, znam ja da oni ratuju za neke svoje prizemne ideale i ciljeve, kao i mi sto smo nekad. Ja samo kazem, da zapad usmjerava, naoruzava i koristi ovo sto ovi primati dole rade. Nisu to teorije zavjera druze, to su ti jasne cinjenice danasnjih desavanja u svijetu, upravo ako koristis svoj mozak. Ni mi nismo ratovali za zapad, svako je ratovao za nesto svoje i svi su imali neka svoja ubjedjenja, i sta na kraju, ko je pobjednik?! Pa zapad naravno, koji je imao cilj da kod nas konkretno stvori grupicu nakaradnih drzavica, koje ce biti ovisne o njemu samom, a ne o svojoj ekonomiji, resursima i proizvodnji. Islamisti misleci da ratuju u ime Allaha, indirektno ratuju upravo za ciljeve Amerike, Velike Britanije, a dijelom i EU...
Prikaži sve komentare (63)