Un kontroliraju cionisti. Ako se ovaj rasplakao iskreno , zavrsio je karijeru, i neka bude sretan ako mu samo karijera bude zavrsena. Ostaje i mogucnost da je ovo u maniru holivudskih filmova, kako bi javnost stekla dojam da UN radi u korist onih za koje se predstavljaju.
to ti se mozda samo cini. un je jako protiv izraela. i unhcr je protiv izraela. zahvaljujuci arapskoj i muslimanskoj vecini nema zemlje na ovoj planeti protiv koje ima vise rezolucija (a ima svakakvih zemalja i "bisera" koji sjede u savjetima za ljudska prava kao iran, kuba, saudijska arabija, libija, sirija itd. i glasaju protiv izraela. te zemlje ne znaju sta je demokratija i ljudska prava. un je farsa.). un nije pro-izrael. da nema amerikanaca koji daju veto, bilo bi svasta.
drakon: djelomicno jesi u pravu, ali sve te ili barem vecina tih organizacija je pod cionistickom palicom..osnovane su radi manipulacije svjetskom javnoscu, radi stvaranja slike da velike sile rade nesto na zastiti slabijih, ali stvarnost je drukcija...http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm ako imas vremena, preleti preko ovoga, mada vjerujem da si dosta toga vec procitao....
Prikaži sve komentare (99)