Bakir Izetbegovic je jedna lopina bez obraza i stida. Kad mu je babo umro i kad su ga pitali hoce li se on dati u politiku, glatko je odgovorio NE. On misli da je ovo neki emirat pa kad "babo emir" odapne onda sin preuzme. Cudo u svojoj govoranciji sa klix-om nije izjavio onu svoju famoznu: "Mi smo odbranili Bosnu". I jos kaze da je u svom proslom mandatu uradio puno posla i sl. Ma kakvog posla je uradio... Zali boze 4 godine zivota. Treba glasati sa drugoga, pa makar to bio i crni djavo. Ne moze nam gore biti. A sa ovim vodjstvom vidimo kako nam je.
Ni od babe nije im'o šta bolje naučit ? Šta je on uradio, osim što je u džamiji redovan bio i plitku politiku plitkim ljudima prodavao ?!
Nije davno bilo kad su nas napadali sa svih strana, gdje nismo imali graničnu liniju odakle nismo bili napadnuti, okruženi sa svih strana, zatvoreni putevi i nešto se moglo bolje, paša moj lijepi onda ili nisi bio tu dok se to sve dešavalo ili nemaš predstavu šta se spremalo (a ako nemaš pogledaj šta je bilo u Višegradu, Zvorniku, Prijedoru, Foči, Srebrenici) gdje su imali apsolutno sve što im je bilo potrebno da bi terorisali narod, porobljavali, silovali, ubili sve ono što je s druge strane, narod koji nije imao ni praćku se branio i onda se kaže kako nešto ne valja??? haveru moj dobro si ti negdje bunike popio pa si to sve zaboravio ili jednostavno nisi upućen, ali se raspitaj o tome, pa ti neću zamjeriti jer sve drugo je retorika meni ne valja, A ŠTO? ptice znaju... Evo ti jedan samo primjer šta je uradio za ovih 4 godine mandata blokiranje zakona o Katastru u Ustavnom Sudu BiH, Zakon o prebivalištu, turski kredit za poljoprivrednike, nedavno kamen temeljac fabrici u Doboju ;) :D
Prikaži sve komentare (467)