Inace sam iz Bihaca a bio sam i u ovim krajevima, kravica, glogova, Sandici pa dalje Srebrenica- Bajramovici mislim da se selo zvalo. Sva raja u svici i kuce procvjetale od ljepote. A kad sam vidio kako srbi tu zive bas sam vidio da ima Bozije pravde. Bijeda i prezivljavanje kako su i zasluzili. U prkos svemu nikle kuce kao i u Bosanskom Kozarcu. Selam svima podrinjcima, drzite se pretrpjeli ste i gore.
bijeda živa su oni tamo i ja sam to vidio ,ne samo u tim mjestima već i u centru grada ,katastrofa ,to je za nepovjerovati kako oni žive tamo ,ako imaš zemlje od toga živiš nekako ali je problem što je i u srebrenici i u bratuncu preko 85% bošnjačka zemlja ,tako da srbi tamo žive pretežno ispod svake granice siromaštva,i oni idu u obližnja srbijanska mjesta tipa ljubovija,bajna bašta,užice ili šabac i tamo ih cijede na sve strane....ali nisu bolje ni zaslužili,pobili i protjerali su bošnjake ,uzeli su im fabrike ,škole i sve ali su se zaj.ebali jer fabrike su 95% pogašene a zemlja kao što rekoh je većinski bošnjačka ....kako sam čuo dodik nešta pokušava kroz poreze i te stvari da se otme bošnjačka zemlja no smeta im organizacija ''prvi mart'' ,zato je tolika hajka na sve i pokušava se na sve načine bošnjake prevariti i oteti.....Allaha dž.š. ima i ovo je dokaz ,živjet će desetljećima u bijedi i siromaštvu a na kraju će ih bijela kuga koja je već počela dokrajčiti .....
U Bratuncu se zivi lose zato je sugavi SDS na vlasti i njemu nije u interesu da bilo sta krene na bolje . Najvazniji projekti kojim se hvale pred izbore su asfaltiranje par km lokalnih puteva i postavljanje ulicne rasvjete u nekom selu .
Prikaži sve komentare (72)