Bakiru smeta Radoncic bas kao i Zlaji jer oni zele uspostaviti jedanbegovat mali u kojem ce oni hajrovat a mi svi ostali pusit karu i gladovat!
Kad braniš RADONČIĆA, odgovori mi na ovo, šta ćemo sa ovim? AL JAZEERA: Optužnica protiv Kelmendija: Radončić na popisu saradnika U optužnici Specijalnog tužiteljstva Kosova protiv Nasera Kelmendija, u koju je Al Jazeera imala ekskluzivan uvid, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić prvi je na popisu Kelmendijevih suradnika za kaznena djela organizirani kriminal i teško ubojstvo. Radončić za optužnicu kaže da je politički konstruirana i da je riječ o prljavoj predizbornoj kampanji. Na dan kad se u Sarajevu kandidirao za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, u Prištini je svrstan među najbliže suradnike Nasera Kelmendija, optuženog za organizirani kriminal, šverc narkotika i teško ubojstvo. INFO: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/optuznica-protiv-kelmendija-radoncic-na-popisu-saradnika
Dakle, moras shvatiti da Kosovosko tuziteljstvo nema pravo dodavati nista na optuznicu koja je ovdje pisana. Nas glavni tuzitlej goran salihovic je rekao da u optuznici koju su oni psolali eulexu (jer ne priznajemo kosovo ni oni nas) nema radoncica. To znaci, da je neko uspio da na jedan kriminal udbaski nacin ubaci nesto u optuznicu mimo olje salihovica nakon sto je vec bilo poslano. Dakle, ovo je pravi mafijaski cin i neko ce odgovorati za to. A sve sto su dodali jeste izjava sejle jugo turkovic, koja je izgubila 10 tuzbi protiv fahre za krlevetu. Dakle, ovo je klasicno pakovanje predizborno.
Prikaži sve komentare (230)