Drago mi je kada je u pitanju podjela sredstava i drago mi je da ce se sredstva djeliti onako kako je potrebno a ne preko nekakve linije pa neko vise dobije a manje mu treba a neko kome treba vise dobije manje. Ovako je odlicno, jednostavno jedinstveni ferceramo i to je to. Moramo se ujediniti i ovo privesti na pravi nacin do kraja. Nije lako ali ce biti lakse kao tim nego pojedinacno!
A oprostite gospodo, GDJE SU PARE?! Hahahha, pa ovo je vic godine, lik govori o transparentnosti trošenja, a para nigdje ni na mapi?! Ublehaš govori o stotinama miliona eura koje su dobijene, a namjerno ne govori istinu! Ovo su samo donatorska OBEĆANJA za KREDITNA SREDSTVA koje su rekli da će da odobre. Ako od ovoga bude odobreno 25% to je bingo, a ako od tih 25% pola dođe do onima kojima je pomoć stvarno potrebna, to će biti čudo neviđeno! Kakva UBLEHAŠKA PREDIZBORNA priča, nevjerovatno!
Ta nece biti u Bakira, vec su on i njegovi od 92 pa nadalje jednu turu skrenuli, e ovaj put nece moci, ovaj put je drugacije, nadlesni su tu i otice tamo gdje i treba!
Prikaži sve komentare (67)