Tito dragi... pa da oboje rade iole normalan, prosjecan posao, patili bi se da ih prehrane i sve im osiguraju. kao mala vojska. i sad je kao na obraz zajednici da ih "obezbjedi"... treba ih osigurati od njihove mahnite pameti. dzaba ti gazdinstvo, ovi ce se razmnozavati dok mognu, a mescini nije mlada stara, bice ih jos 10 komada... treba ovdje skupiti pare za ranc, a ne za gazdinstvo.
Bas tako ljepoto.Ja sam silno zeljan djece.Pa skoro svaki dan sam uz ovu malu od mojih,toliko je volim.Kolika god bila ta moja ljubav za zenom i djecom ne mogu maknut dok ne ostvarim TEMELJ zivota da bi postao muz i roditelj.Makar ga nikad ne ostvario ja necu da patim svoje dijete,kamoli sedmero.A i ja sam bih volio da imam vise djece.
Ljepoto moja, ja ti od srca najiskrenije zelim da si STO PRIJE ostvaris taj temelj o kom govoris, da nadjes neku koja ce ti prirasti srcu (nije na odmet da lici na mocnu Sofiu, a? :)))) i da izrodite puno zdrave, dobre djecice... ja zasad imam samo jedno i znam da njoj mogu obezbjediti normalan zivot, od rodjenja joj svaki mjesec izdvajam odredjenu sumu za skolovanje, tako da ce si moci priustiti obrazovanje kakvo zeli. muz me sad tjera na drugo, a mene strah, vidis kakav je vakat, danas imas, sutra nemas, niko nije siguran... grizla bih se kada bih ga rodila,a ne bih mu mogla obezbjediti normalne uslove za zivot... ne znam... a i ja sam dugo svoju zelju za djecom zadovoljavala igrom sa sestricem... i meni je trebalo dugo da stvorim taj temelj...
Prikaži sve komentare (32)