Emir je jako pametan i elokventan čovjek od kojeg možemo očekivati mnogo dobrih stvari. Mislim da se ono uplitanje u vjeronauku pogrešno protumačilo od strane većine a što je u tom momentu odgovaralo sda-ovskim mešetarima da pokušaju da ga diskreditiraju što im je na kraju i uspjelo. Trebaju nam mladi ljudi koji će voditi ovu zemlju a ne stare prdonje koje svakim svojim potezom ruše i ovo malo što nam je ostalo.
kakvi bolan mladi ljudi. Emir jeste pametan čovjek, ali je on i neko ko je eto sinoć izgovorio: "Da u Bosni ne treba kompromis" i da se ne moze zivjeti na kompromisu. Pa njegove izjave bi nas mogle vratiti u 90-te godine.
@gargamel Sa srbima nema više kompromisa, pa vidiš da nas usporavaju na svakom koraku i opet naši tkz. predstavnici na čelu sa Baketom podrumašem i dalje šute i brinu se samo za sebe i svoje familije. Za tvoju informaciju mi smo u situaciji koja je i gora od 90-tih samo nema para da se ratuje inače bi bilo opet sve isto. Suljagić je čovjek koji ima gard za razliku od plašljivaca tipa Tihića, Baketa i sličnih go.vana.
Prikaži sve komentare (211)