ona svakakva, on svetac, kako to uvijek biva. On je u braku i on bi trebao paziti što radi, ali ne oženjene muškarce kradu žene(kao da se osobu može ukrasti lol) time se tješe prevarene jadnice koje opraštaju.
Bravo i ja to kazem. Jedini tko je imao odgovornost prema drugom je on, nije njezin zadatak da brine o tudjim brakovima. On je taj koji je u braku i odgovornost je njegova. Pa nije mutavac. Da nije ona bila, bila bi druga. To je realnost. A zene koje oprastaju i tjese se da im je muza otela ili zavela druga ( bestidnica jedna), a on jadnicak nije mogao tu nista, ili imaju jako malo misljenje o svom suprugu ili o sebi. Iako kad se upustas u ovako nesto sa politicarom, moras biti spreman i na posljedice. Zivimo u takvom svijetu. Kako se kaze, sam pao, sam se ubio.
Cure, potpuno se slažem, šta jes jes, al Monika je bolja i ljepša od Hilari deset puta, a vjerujem da joj je i karakter bolji iako je ne znam, s obzirom kakva je ova baba vještica ne može Monika biti gora. S toga me ne čudi da je Bili malog Bilija htjeo malo da razveseli :-)))
Prikaži sve komentare (47)