Nerazumijem da s po spahicu ovako sada govori. Do jucer je bio drag i naj bolji u odbrani gotovo svima nama. I sad odigrao lose koju utakmicu i odma mu se psuje i treba ga otjerati.. Bas ste navijaci zesci. Pa po vama niko ziv nebi mogao vise od 5-10 utakmica da odigra i bilo bi "ma mrs pederu smotani"... Svaki ima los dan i los period!
kakav ba "los dan" na svjetskom? cuj "los period" u fudbalu? spahic je kljucne kixeve pravio. penal protiv francuske, kostalo nas evropskog. uvali sad medunjanina u zuti karton. gol protiv nigerije ni da ne spominjemo. unosio nemir u reprezentaciju, pricao u medijima svasta; pravio klanove... da bog da mu se sjeme zatrlo! a i ja budala upustam se u ovakve prepirke ... nego mi se zivac upalio kad ga spomenu!
Slazem se sa tobom, pravio je kiksove. Ali je isto tako u bezbroj utakmica bio jedan od naj boljih i spasavao nas poraza. A za to drugo ni ja ni ti neznamo 100% sta se desavalo u repki, dali on pravi klanove i napada medije... To su jos uvjek samo price. A ako je istina da on sebe dize iznad ostalih u repki onda je trenerov posao da ga spusti, ko i svakog drugog igraca. Tu onda nije krivica u spahicu smo. A samo sam htjeo reci da nije zasluzio da se sad pljuje. Ako mu je vrijeme proslo treba mu se zahvaliti i oprostiti se sa njim na ljudski nacin...
Prikaži sve komentare (113)