Zanimljiv je ovaj fenomen komentarisanja na klixu. Do neki dan ste dizali u nebesa cijelu repku i Sušića i Džeku, a sada poslije ovog nesretnog poraza pljujete po svima njima. Bosnje su ljudi bez karaktera i svog stava. Nek trojica napisu komentar protiv nekoga ili necega odmah su svi protiv toga i obratno. To mozete primjetiti na svakom clanku. Znači niko nema svoje misljenje nego prihvati ono koje mu se nametne. Sto se tiče repke i svih njih, oni su nas ponos i zbog ovog poraza nisu zasluzili ovolike lose komentare, jer kao sto je Dzeko rekao, sigurno niko nije vise od njih zelio pobjedu.
keri upravu si, svakome je bilo tesko, mnogi nisu spavali zbog poraza, ali idemo dalje, najlakse je nekoga kriviti, momci su dali sve od sebe. na strucnjacima je da traze 'gresku' i da usavrse igru nasih zmajeva. volim ih sve.
najsmjesniji su oni sto pisu "VOLIM TE BOSNO" ili "idemo ludo, idemo jako, napadamo zlato..." prije utakmice, a poslije utakmice, ni jedan komentar HVALA sto se uopste culo za nas u juznoj americi!!
Prikaži sve komentare (495)