Stvarno neznam sta vam u Federaciji nije jasno ??? Prvo hercegovci 99% svi imaju putovnice čak i pojedini bošnjaci !!! Drugo svima ce nam biti lakše kad shvatimo da če Hrvati uvjek navijati za Hrvatsku a Srbi za Srbiju ! Na kraju krajeva repka BiH JE I TAKO 99 % BOŠNJAČKA i ne vidim razloga da bi recimo ja koji sa bosanski srbin navijao za nju uz dužno poštovanje do zemlje u kojoj sa rodjen ! Naravno sigurno necu navijati za Nigeriju to mi čast nikad nebi dozvolila al mislim da bi bilo najkorektnije vec jednom zavrsit na tu temu ko za koga navija i zasto valjda je to jasno i bice za vjeke vjekova ! Hvala i sretno u subotu !
Nije problem u navijanju, navijaj za Bangladeš. Problem je u psovanju, plljuvanju, paljenju zastava države u kojoj žive. Ne vole Hrvatsku/Srbiju koliko mrze Bosnu. Ali mi je malo žao jer žive i plaćaju porez onome koga mrze, ili u prevodu hrane neprijatelja. A mi Bosanci smo još gori jer mislimo da se s njima može živjeti. Kome je domovina Hrvatska nek se seli u istu, i selio bi da tamo nije obični Bošnjo.
pa bošnjačka je jer ste svi otišli igrati za hrvatsku šta bi sad trebalo pustiti neke kloceve da igraju samo zato što su hrvati? sve vi to dobro znate đubrad jedna ali vazda isto serete kaže ima u zrinji ima u zrinji.....pa vidite da ne igra niko iz domaće lige ni iz zrinje ni iz sarajeva jer nemaju kvalitet
Prikaži sve komentare (875)