Pa sad zaista pretjerase ovi iz opozicije , budimo realni zivot u BiH i nije tako strasannn kako ovi iz Demokratske fronte i SBB pokusavaju plasirati i ocrniti stranke koje su na vlasti.Generalno gledajuci radi se koliko je moguce s obzirom na kocnice koje proizilaze iz raznoraznih segmenata.
A gdje ti zivis,majke ti,dvadeset godina tapkamo u mjestu a za to su zasluzne iskljucivo stranke na vlasti od rata na ovamo. Ne rade nista osim sto se jako trude obezbjediti vlastitu djecu,unucad i praunucad. Pretpostavljam da si i ti jedna od tih,jer ti zivot u BiH ocito jako prija.
Ma je li to NajaSA kuca zadovoljna iz BHTelecoma tipkama zlatne tastature, cuj zivot nije los i strasan, majke ti gdje zivis? 1. Ako ima neko od "normalnih" ljudi ko radi, jedva prezivljava... 2.Ja svaki dan gledam gdje se ko uhljebio i ko ga je pogurao( SDA SDP) i sa kOkvijem radnijem sposobnostima.... 3.Vlast, konkretno 20 godina uradila vrh za drzavu, nema jos samo med i mlijeko da nam pocnu teci. Ona budala opeljusio i iskoristio i oca mrtvog, a da ne pricam o Zlaji i kompaniji... Majke ti, gdje si ti to otisla i rekla da si iz BiH, sa kakvom pohvalom za drzavu, gdje smo mi to prispjeli i sa kakvim imidzom drzave kreiranim od nasih dobrih politicara, prvenstveno Baketu i Zlaji, pa otjerase onog covjeka kad je najavio cunami, zasto..., meni je jasno...Tebi NajoSa?
Prikaži sve komentare (62)