Ja navijam za BiH, a ako muslimani misle da je to samo njihova reprezentacija,grdno se varaju! Jer ima nas i koji nismo muslimani,a navijamo za nasu domovinu! S toga nemojte islamizirati nasu reprezentaciju,to sto igraju vecinom muslimani mene i ne zanima,samo glup covijek se tim opterecuje.
To sto je vecina Muslimana u Reprezentaciji nismo mi krivi. Mi bi rado vidjeli igrace poput Subotica, Corluku, Jelavica... ali oni su izabrali susjednu Srbiju i Hrvatsku. Jesmo li mi krivi zbog toga? Reprezentacija BiH nikad nije gledala religiju niti etnicku pripadnost, a to su gledali vecina tih igraca koji su izdali svoju rodnu drzavu. Prema tome, nemoj tako ti Boga gluposti pricati kako mi zelimo "Islamizirati" reprezentaciju. Najvise su je islamizirali ti igraci koji nece da igraju za svoju domovinu.
nije da muslimani mislimo da je bosna nasa nego mislim da najvise neke iritira sto ljudi koji stoljecima zive u bih znaci pravi bosanci nepriznaju bosnu kao svoju drzavu. bosna nije muslimanska niti ce ikad biti!
Prikaži sve komentare (401)