..uh ...znas kako mi uspio...nisam dugo pojeo ukusniji...a mozda je samo mušterija bila raspoložena :-D
...ma sve po receptima najboljih kuhara...odstojalo u ulju i soli u frizideru...a onda na vrelu tavu, po minutu sa svake strane da se ne cjede sokovi...a onda pokrijemo poklopcem i na laganoj vatri jos nekih 15 minuta jer je debelo 2 prsta :-)
a onda posle umotao u foliju i ostavio 10 minuta da odstoji...i prije jela premazao maslacem...
BON APETIT :-D ma otisao je u stomak ko da ga je mr.Scotty beam inside :-D
...znači pajcovano, "prepadnuto" u tavi da se pore zatvore, laganice dinstano i na kraju premaz i upijanje :) ...ja evo čekam da se kesten-pire "odbetonira" sa -18 :)))
...ahahahha...to moze jao sta sam ja bio zamislio...ja reko ti izvadio iz zamrzivaca pire krompir od juce, ostalo ga...pa ga sad talis da pojedes :-D
fulio sam ...
neka...ja mezim jagode uz vino :-D