Žalosno za malca za roditelje za zajednicu za grad čitav. Nažalost toga će biti još puno dok je zakon da dileri dobiju po 2 god maksimalno. Nego zakon izgleda u ovoj državi možeš samo uzeti u svoje ruke, jer sud, tužilaštvo, policija... slabo skroz.
odradi policija posao al je pravosudje centar kompletnog zla i nesrece u ovoj drzavi. pa sjecas se kad prosle godine murija pohvata dilere u tuzli. skoro 100 dilera priveli. evo sud ih lagano pusta ili im daje smijesne kazne. onaj senad habibovic sena iz srebrenice, sto je privi uhapsen sa svojom grupom, dobio 3 godine a ostali po dvije. i jos jadnije da su mu vratili audija i 50 hiljada eura koje su kod njega pronasli. samo mu drogu sud nije vratio. bruka i sramota. pa ti vidi: hoces li radit za 500KM i trpit da te gazda handri ili lagano dilat za 20 puta bolju lovu i pomalo odlezat uz odlicnu hranu punu mesa
Šta bi radio to je druga stvar, moralna. Jer ukrasti je jedno a prodavati maloljetniku smrt je jaro moj skroz, al baš skroz dno dna. Za takve ne postoji kazna. Svaka je premala. Prodavati drogu odrasloj osobi punoljetnoj koja zna šta hoće u to ne ulazim. Nek se truje ko ga jebe. Al dijetu od 14. E to je već. Ma bijesan sam. Nek mu je bog na pomoći jer svjesno je uništo jedan tek započet život. Svi su zakazali opet ponavljam. Policija, sud, tužilaštvo. Sve je to korumpirano do bola.
Prikaži sve komentare (55)