Kako je teško, neopisivo teško napisati da je pokojni Soldo hercegovački Hrvat. Možda bi novinar i htio, ali neće ruke da ga slušaju. Isto kao sa onim Hrvatom kod Tešnja kojega su prebili vehabije uz vrijeđanje na nacionalnoj bazi, a ovaj selefijski portal ni slovca o tome. Ne bi pisali ni o ono dvoje starčadi što ih je onaj vehabija pretukao da nisu od zadobivenih rana umrli. Ni "N" od novinarstva, ovo je nadrinovinarstvo, skup jataka određene političke partije koji propagira njihove ideje. Sramota. Fuuuuj !!!
Kada je Soldo, Pero, Miloš onda su to ljudi "porijeklom s naših područja" a svi ostali su "Bosanci" ovaj KLIX je tako providan i jednostran da je to za ne povjerovati! Sramota za novinarsku profesiju....
Slušaj majmune, ako već hoćeš da znaš, pokojni Soldo nije bio ni hrvat, ni bošnjak, ni srbin. Bio je jedan divan momak, od majke muslimanke i oca katolika, koji su cijeli rat proveli u BiH i izjašnjavali se kao BOSANCI, i zbog takvih iskompleksiranih umova su otišli odavde. A tebi i ovim ostalim nacionalistima, koji jedva dočekaju da se diče svojim velikohrvatstvom, srbstvom i bošnjaštvom, svima YEBEM mater u p i č k u nacionalističku. Poštedite nas barem svojih idiotarija na ovakvo tužnim člancima.
Prikaži sve komentare (51)