neki kazu da je izlaznost biraca jos manja a u evropskim drzavama neki govore da je bila i 40 posto izlaznost . sto ce reci da evropa stoji iza sisija a i us(h)a sa izraelom. znaci ili jesi sa njima ili nisi ko mursi . Gdje su sad oni branioci demokratije iz evrope i amerike sto popuju drugima kako ce da zive . sissí ubijao ljude zene i djecu bez ikakvog sudjenja ili slicno i niko nista . znacfi jednostavno nema demokratije a nashi trce u eu . zasto? bolje je napraviti savez sa turskom svicom itd. nas ce primiti po kratkom postupku zbog straha od istog scenarija kao u ukrajini . usa se bori za svoje interese a ne necije druge , preko ledja drugih.
...demokratski izbori su oni u kojima su zadovoljeni osnovni interesi zapada...svi drugi su diktatura...jednostavno, plasiranjem lijepih ideja ostvaruju se ružni ciljevi.
...u konkretnom slučaju, na granicama izraeala moraju biti americi naklonjeni režimi...primjeti kako je naglo opala "briga" uošingtona za sirijske pobunjenike, kako su isti skrenuli u alkaidaškom ravcu...
Prikaži sve komentare (51)