Ovaj sto misli da mu je Ilidza ko Svicarska ( majko moja !!!), za informaciju. Nema obdanista za djecu samo privatna i to odvojeno djecaci i djevojcice...Nema skole za strane jezike ni za odrasle ni za djecu, zabrljali nesto sa Bubamarom ( skola za nogomet). Ali Arapa i Turaka ko u prici... Ovo sto ima da valja vjeruj mi da nije rezultat Memica. Uglavnom je to zapoceo ili inicirao Cenanovic (bivsi nacelnik - rahmetli).
Neka arapa i turaka, ko god hoće na Ilidžu je dobrodošao. ne znam da je iko sa njima ikada imao problema. Glede memića se slažem, odron da ne može veći. A tek onaj plakat i ona njegova "nagrada" na ulazu na Ilidžu me svaki dan tjera na povraćanje.
Naravno dobro dosli su svi ljudi dobre volje - pa mi smo druzeljubiv narod. Ali htjela sam samo istaci da su za ovaj narod najprije dobrodosli poduzetnici, investitori ( ali u profitafilne institucije)... Ja nemam nista protiv dzamija niti da moja djeca idu i u vjerske objekte ( naprotiv, ko vjeruje zna da svaka vjera propagira samo dobre stvari) ali djecu moram prvo negdje pricuvati ( fali mi obdaniste), pa mi se moraju negdje poigradi - fali mi igraliste, pa bih da mi budu socijalizirana - fali mi skola ( i za jezike i za nogomet i osnovna da nije obojena stranackim kadrovima itd...)...
Prikaži sve komentare (136)