Uzas! A najgore - pa covjece, vidi na pocetku broja auta i ljudi na ulicama! Ovdje ocito NIKO od gradjana Doboja nije bio svjestan, a pogotovo ne upozoren na to sta im ide!!! Za svaku zrtvu poplave treba vlast DIREKTNO napraviti odgovornim, a ovaj snimak uzeti kao dokaz!! Boze dragi, dodje mi da vristim na sav glas u kakvoj drzavi zivimo - ova vlast je napravili od ove zemlje FAILED STATE, najbjedniji smo u cijeloj regiji!!! Nismo imali NISTA, a sad smo kroz ovo izgubili i to NISTA. A sta oni rade? DISKUTUJU KAKO CE DIJELITI POMOC! Ma j**** im vise sve njihovo nacionalisticko, pa to je stoka koja se NIKAD nece promijeniti! Necese ovdje NIKAD ista promijeniti sa ovom starom garniturom koja se tu zadrzala ko krpelj vec 20 godina! Sa starim timom, NEMA nove pobjede! Ovoj zemlji treba radikalna promjena! PA STA JOS TREBA DA SE DESI DA TO SHVATIMO!?!?
Gledam tamo po fejsu se Bosnjaci omladina organizuju iz Federacije i idu u RS da pomazu srbima, sto je naravno fino, ali nigdje ne vidim cetalje iz genocidne tvorevine da su dosli u federaciju pomagati. NEEE, njima je to svejedno. NJihovi politicari kad spominju nesrecu kazu samo za RS, federaciju i bosnjake ko sisa, a mi opet jadne neiskvarene glupe bosnje letimo da pomazemo, da se ujedinjujemo. Pucaju parole "UJEDINIMO SE, NIJE VAZNO KO JE KO", i slicne naivne bosnjacke sanjarije a cetnik samo suti i vreba sansu da nas opet zakolje. DEBILCINE SMO MI VELIKE AKO VJERUJEMO U POMIRENJE I SUZIVOT SA OVIM KRMCIMA. Gledam tamo kako nas napadose na postavljanju kamena temeljca ferhadiji, gledam i ibretim se sta nam rade mamu im jebbem anadolsku
Poplave su fenomen koji se desava u svim drzavama svijetu i u SVAKOJ drzavi vlada ne uradi nista dok narod kuka. Kao sto ti je rekao covjek gore ne krivi vladu nego krivi BEZBOZAN narod koji psuje Boga i slavi Sejtane i njihova djela.
Prikaži sve komentare (164)