A niko ne pise da se u vecini Konzum prodavnica ne moze kupiti vece pakovanje domace vode, osim onih sarajevskih od 0.3 i 0.5l, koriste ovu situaciju da maksimalno prodaju vodu iz hrvatske.
veze ti nemas i pricas napamet,da nije jane bh gradjani u ovim kriznim vremenima nebi imali sta pit jer bh proizvodjaci voda nemaju kapaciteteta da odgovore ovoj krizi.pa odmah su nestale bh vode.neke su fabrike bile od poplava zarobljene pa nisu mogli proizvodit a ni distrubirat.tako da je jedino jana ostala.i to su svim bh marketima i to u stranim i domacim marketima.
Kako naprica po tebi je jana izmislila vodu, druze moja jana ne prodaje pakovanja od 5l koja su najpotrebnija stanovnistvu toliko o kapacitetima Jane, u Bingo marketima koji se ovdje nastoje ocrniti od Todoriceve bagre, uvijek je dostupna voda BH proizvodjaca, ako su bh fabrike bile zarobljene kako je moguce da se jana distribuira do konzum centara avionima mozda? Nemojte nasijedati na ovakve price i ljudi moji PAMET u glavu voda je voda i kad pruzite ruku da uzmete flasu vode sa police nije svejedno da li je to Jana ili Sarajevska.
Prikaži sve komentare (70)