Eh draga Michell ovi islamisti iz Boko Haram nisu bili dovoljno informirani jer da jesu znali bi da nikoga ne trebaju kidnapirati , jednostavno su Mosnjacima trebali uputiti poziv i mlade Mosnjakinje bi masovno pohrlile njima na dobrovoljnoj bazi kao u Siriju sto idu. Boko Haram , Hamas ,Talibani, Hizbolah , Al Kaida , Al Nusra = Mosnjaci iz nazadnog dijela Federacije. :) ) ) )
Svakoj muslimanki je eto želja da ode i bude robinja prljavoj gamadi koja napada čitave države. Baš svakoj. Mamu ti glupu yebem pričaš o nazadnom dijelu a sjediš s kravom u bašti. O međeđa.
Mlade Mosnjakinje od 15-16 godina su trenutacno u Siriji u sex Džihadu , inace Mosnjakinje posjecuju sve islamisticke teroriste od Avganistana preko Gaze , Sirije ,Libije , Nigerije do Somalije . Kazu da zele.da radjaju buduce samoubojice :)) Sigurno da je nazadni djelic , gdje se zivi od sadake iz svijeta , gdje au glavne kulturne manifestacije :Cimburijada , Sunećenje po 500 djecaka , Slavlje nekakvog Turskog praznika djece, Dan Kamila, Dan Dzamija, Dan Holiday Inn Hotela kao mjesta stvaranja Mosnjaka, Otvaranje Džamije i renovacija Hamama :))))
Prikaži sve komentare (33)