Narode gledajući ove komentare madam se da će doci do budjenja svijesti kod naroda. momak sam, imam 25 kuka, držim jednu kravu, mlijeko prodam u mahali po 1,20km.po litru, imam mjesecnu zaradu od 250km.čistu kad izbijem hranu i ostalo, držim 18 ovaca i 29 janjadi od kojih mjesecno zaradim 300 km.opet čisti što mi ostane, i dva dubina malina od kojih je god.zarada 7500km. Živim sasvim super a dnevno posla 8 Sati aktivnog rada a više zaradim nego u firmi da radim duplo. ali sta me muči? Pa ljudi muči me kad curu upoznam i izadjemo čim joj kažem čime se bavim to nam bude i poslj.kafa. i pitanje biva štp to ne prodam i nadjem posao u firmi, i njima se kao gadi to, smrdi i sl.kom.
mozda da pokusas sa jos jednom kravom?! pa ako cure nece krupnog poljoprivrednog proizvodjaca onda je najbolje da ih zaboravis:)
i da dodam jos, to je sve moje, to aam sve sam stekao, jer kad sam zavrsio sresnju yrazio sam posao pola god.i nista i ovo sam poceo iz huje da radim i dans imam sta imam. zivim sam roditeljima sam pomogao u opremanju nove kuce, vozim golfa 4 licno zaradjenog zivim sam i eto opet nevaljam. nekad mi pridode da sve rasprodam nadjem posao u preventu nebi li ae ozenio napokon
Prikaži sve komentare (38)