Najskuplja ekipa na planeti,igraju na svojem terenu,brane se k'o Žepa...a Bayern je taj koji uništava fudbal...šta,previše napadaju??? Doći će to sve na svoje za sedam dana...MiaSanMia
Mia san mia ti koliko hoces, ali je Real pametno igrao i imao dobre prilike.. nisu ni oni livada pa da se zalete na ovakav bayern..uglavnom bolje izdanje reala nego bayerna.. ps: mrzim real "cigane"... bayern prolazi Forrzza milan !
Ali zasto svi govorite "ovakav Bayern"...pa kakav bolan,nisu ni to vanzemaljci,da ne spominjem koliko su placeni pojedinci i za koliko para igraju,jedan Robben je izletio na metli iz tog istog Reala...zasto je Chelsea na meti svih zato sto se branio,a opet igra Reala "pametna" i za svaku pohvalu...ne kazem da je real lose igrao,naprotiv ali ipak mislim da su njihove sanse plod ocajne igre zadnje linije Bayerna,a nase zaustavljene zbog fantasticne igre njihove zadnje linije...realno nit nasi mogu ponoviti onako losu,a sigurno njihovi ne mogu ponoviti tako dobru odbranu,zato sam optimistican!
Prikaži sve komentare (220)