Ubiti 300.000 atomskom bombom = Demokratija Ubijanje miliona Indijanaca = Demokratija Napanad na Irak = Demokratija Napad na Libiju ( da ih oslobode besplatnog školovanja i zdravstva ) = Demokratija Napad na Siriju = Demokratija Majdanaši koji pale, imaju oružje i ruše spomenike su demokrate , ovi na istoku su teroristi iako ne ruše spomenike. Vlada Ukrajine koju nije izabrao narod a koja izdaje naredbe je legalna = Demokratija Ubijanje civila u Iraku i silovanja. = Demokratija Gvantanamo= Demokratija Kao šlag na tortu. Prislušklivanje čitavog svijeta = Najveći stepen demokratije. IOd raspada SSSR, ukr. udžbenici su prepuni nacističkih boraca za slobodu,a ni riječi o slavnim bitkama u 2. Svjetskom ratu i stradanjima Ukrajinaca (najviše u SSSR).Hoće Cia da vidi jel se isplatilo. Djeci je jasno da Amerika gura Ukrajinu u rat preko "marioneta" . Ovo što Rusi rade jeste bezobrazno i agr. ali je posljedica 20-godišnjeg američkog prisustva u Ukrajini. Da nema njih ne bi bilo ni M od Majdana.
Samo jedna stvar je sigurna... kako god ovo zavrsilo Ukrajina nece biti nezavisna..> bice necija marioneta. Btw... starosjedioci indijanci su danas, u zemlji svojih cukundjedova, svedeni po brojnosti na nivo manjinske grupe; Kako god da je Sadam vladao Irakom nije tekla krv kao sto sada tece u Iraku... svaki drugi dan pukne po jedna autobombva, isto vazi I za Libiju, prije besplatan hljeb I stan I skolovanje a sada zemljom vladaju kriminalne bande dok amerikance samo zanima da ne diraju tankere sa naftom; americki boric za slobodu u Siriji su pocinili gnusne zlocine protiv manjinskih krscana a sada se ista stvar sprema zidovima I nacionalnim manjinama u Ukrajini od strane extremnih desnicarskih naci oruzanih grupa koje je nova ukrajinska vlast pustila da rade sta hoce. Ne opravdavam Ruse I njihovu politiku ali Amerika I zapad jos uvijek misle da mogu da rade sta hoce, da ruse, unistavaju I pljackaju drzave, mjenjaju vlade, a narocito mi je neshvatljivo njihovo licemjerje... ukratko FUJ
A pogotovu zaprasivanje (chemtrails-i)... mogu vjerovati o njihovoj licemjernoj prici o ljudskim pravima I slobodama jedino ako uronim glavu u canister sa kemikalijama sto bacaju iz aviona a cija je izgleda namjena da postanemo toliko retardirani da nam mogu proturiti I pricu da nas filaju sa GMO hranom punom kancerogenih pesticida za nase vlastito dobro.
Prikaži sve komentare (77)