Trebao je i vozaca pretuci ,dao bog .. Mnogi se pitate zašto sam ovo rekao ? E pa za vašu informaciju vozac koji je vozio ovaj kombi je najveci kreten kojeg sam ja u zivotu svom vidio ,celava seljacina ,njega je sevap ubiti na mrtvo ime.Milion puta je pokazao kakav je kreten ,samo što on misli da moze jer je njegov kombi ,dao bog doci ce neko ko ce ga ubiti .. jedan od primjera: Napolju je snijeg hladno ,starija zena ceka kombi 50 minuta i nakon što je on konacno stigao (a kombi vozi ovaj kreten ) ona ulazi i on joj odmah onako grubo trazi kartu ona ga moli da je pusti samo 2 stanice zbog vremena jer svi znamo kakve su penzije ,ali ne on je neobrazovani celavi jerac i naravno jadnu zenu je istjerao iz kombija uz psovke .. ovakvih primjera ima još sa djecom i trudnicama a ja sam bio svijedok .. DAO BOG UBIT CE GA NEKO .
Potpuno si upravu, cak je htio na silu izbaciti jednog dedu jer nije imao 1,6 km. Znam kakav je lik i fkt ga treba prebiti
NEMAŠ TI POJMA, TREBA ONDA I TEBE UBITI ČIM TAKO GOVORIŠ. TIM KOMBIJEM I VOZAČEM SE VOZIM SKORO 2 GODINE SVAKODNEVNO. SAMO RADI SVOJ POSAO I SVAKO TREBA DA KUPI KARTU ZA "GRADSKI" PREVOZ. SEMO ŠTO TI OČITO NE RAZUMIJEŠ ŠTA ZNAČI GRADSKI PREVOZ"
Prikaži sve komentare (80)