da hoce svi do jednog izginuti ili makar tamo i ostati da ih mi ne gledamo vise...smrt vehabijama stranim placenicima. da ne spominjem djaba njihovu glupost tj. nizak stepen inteligencije
@october Kako je bolan selefija intelektualno nadmoćniji od bilo koga, kad mu je neko do te mjere uspio isprat mozak da on ode tamo negdje u neku vukojebinu i gine za kretensku religiju i još misli da ga poslije smrti čekaju nekakve djevice... šta ti je ba?!
eto october ti znas, ti veliki znalac vehabizma i njihovog nacina zivota?! osnovala ih britanska mi6 u saudijskoj arabiji kako bi kroz taj oblik radikalnog islama kontrolisali najvecu muslimansku zemlju, od tada su uvijek bili samo marionete u rukama zapada i radili sto im se kaze tako se i finansiraju. pogledaj ratista gdje su "veliki" muslimani djihadisti ratovali? sve su to zemlje koje su smetale zapadu i njihovim interesima. ni u jednom "pravednom" ratu se nisu ni pojavili sto nas logickim slijedom dogadjaja vodi do zakljucka da oni veze s islamom imaju kao sto i ja imam s malezijskim avionom ;) a djevice i ta suplja prica moze proci samo kod glupih i priprostih ljudi tipa raznesi se i dobit ces na lotu al kod suzane mancic ;)
Prikaži sve komentare (342)