Ponosne na svoju demokratsku i slobodnu USA, koja je sve samo ne slobodna i demokratska. Da nabrojim vojne intervencije njene divne domovine po svijetu, samo ukratko: Vijetnam, Sjeverna i Južna Koreja, Laos, Kambodža, Šri Lanka, Čile, Argentina, Meksiko, Irak 1991., Irak 2003., SFRJ, SRJugoslavija, Avganistan, Tunis, Libija, Egipat, Sirija, o bacanju nuklearnih bombi na Hirošimu i Nagasaki, i 10.000 tona osiromašenog uranijuma u Jugoslaviji 1999. gosdine, da ne pričam, jer je to genocid!!!! Niste se bunile kada je NATO izvršio invaziju na međunarodnopriznatu zemlju SRJ, koja nikada nije napala ni jednu članicu NATO-A, kamoli tu divnu USA!!!
i Bosnu 1995 samo malo kasno, trebali su 1992 intervenisati i zaustaviti karadziceve horde naourzane od strane Miloseviceve Jugoslavije
Prica koja ide samo u smjeru da je zapad odgovoran za raspad jugoslavije je mucka podvala sa ciljem skidanja krivice sa milosevica i onih koji su ga slijedili. Miloseviceva nasilna politika je otjerala Sloveniju i Hrvatsku. Tacno je sve sto si naveo i za kredite i za podrzavanje nacionalista ispred komunista u jugi, ali histroija i moral nam ne dozvoljava da kod raspada jugoslavije ne spomenemo milosevica.
Prikaži sve komentare (57)