gledaj samo imena i prezimena Plavšić, Ratković, Petrović, Goran, Ana, Srećko, Marija ma nema šta PRAVI "SVJETSKI" INTELEKTUALCI! ili bolje receno sveopsta pravoslavno srpsko grcka dijaspora sirom svijeta sa pokojim istocnoslavenom!
@ares.kane kakve to veze ima? ne znam zašto mi bošnjaci strahujemo ako ode OHR. jesu li oni garant ičega? OHR je i doveo do ovakvog stanja, odobrio i potpomogao uništavanje muslimana u BiH
OHR je osnovan poslije rata, kralju. Najlakše je napisati "odobrio i potpomogao uništavanje muslimana u BiH", a što to nema nikakve osnove, to nije važno. OHR je oduzeo više desetina nadležnosti od Srpske i bespravno, mimo sporazuma, ih prenio na BiH. Uz to je za jedan dan uništio SDS zabranjujući djelovanje za šezdesetak njihovih najuglednijih članova. Jednim potpisom su zabranili mandat Nikoli Poplašenu, legitimno izabranom predsjedniku Srpske, i umjesto njega transporterom doveli Dodika na vlast.. To su fdakti, i za to OHR mora da ode, a rezultati njihovog djelovanja da se ponište, tj da se ljudi rehabilituju, a nadležnosti vrate. To što ti pričaš nema nikakve logike. Al, pošto je to u skladu sa ostatkom muslimanske spike o BiH, nije ni neko čudo. Čuj "OHR uništavao muslimane"!? Znam da su visoki predstavnici od muslimana dobili kuću na Boračkom jezeru, Gregorijan mladu cupi muslimanku za ženu i slično. Da su ikad smjenili nekog muslimanskog političara, pa hajde.
Prikaži sve komentare (54)