Šefika Grebo, jedna od građanki koja je izašla na današnje proteste, našoj novinarki je kazala da pakete sa hranom koje Evropska Unija šalje demonstrantima, uzima neko iz stranke SDA i dijeli po džamijama na Kobiljoj Glavi. Cilj im je na taj način spriječiti dolazak građana na proteste. U tim paketima se nalaze ulje, brašno i riža. Inače, osim gospođe Šefike, još par građana je potvrdilo ove informacije. Ovo je avaz napisao a sami procjenite dali je istina. Moje mišljenje je da ovo lako moze biti istina jer SDA voli ukrast lanč paket vise nego milju, jbg navukli se na pakete u ratu pa ne mogu da se "skinu" nikako, što bi rekli stariji ušlo im u krv :)))
Hahaha koja ubleha paketi sa rizom hahahahaha pa debilu nije ovo 1992-a. Neko ko ima platu 5000 da krade rizu hahahahahaha Nego kako je Shefika hahahaha PLACEM
@ mekaba : Ti mi bas spadas u tu "elitu" što su 92-ge krali pakete a danas imaju plate po pet milja. Imam osjećaj da si se lično našao prozvan vezano za pakete :)) @bogumila: Zato sam i napisao da je vijest sa avaz i da sami procjenite dali je istina. Ja lično čim sam vidio da pise kako neko krade pakete odma sam se sjetio rata i paketa koje su pretezno hadzije iz SDA "pošteno" dijelili :))
Prikaži sve komentare (150)