18 milijardi pomoci je profuckano u bosni... od toga ja 3 milijarde zavrsilo u republici srpskoj a cak 15 milijardi u federaci... umesto da se prave radna mesta izgradio se ogromni administrativni aparat koji je pojeo sve pare. e sad kad vise pare nedolaze kao pre sad he frka... jebiga... manje dzamija a vise fabrika. manje trazenja pomoci iz arapskih zamalja a vise projekata...
Administrativni aparat proizasao iz Dejtonskog ustava. Promjeniti ustav, ali za to nema snage bez onih koji su ga i nametnuli '95.
Zamisli , Republika Srpska ima cc 50 % teritorije koju je stekla braneći svoja ognjišta. To je i potvrdjeno Dejtonom iako su ceo zapad i amerika bili na strani muslimana i katolika . Govoriš o pomoći od cc 18 milijardi gde je samo 3 otišlo u R.S. Samo 1/6 pomoći za polovinu bivšre republike ??? I sada bi da ruše spolja R.S. Teško , sve je moguće ali su danas neka druga vremena , danas kaubojci savijaju rep a koliko vidim i turci su u velikim problemima , sada ih muslimanska braća u toj federaciji toliko ne zanimaju !!!
Prikaži sve komentare (112)