Ma daj ba ljudi pa ovo je samo jedna njihova laz u nizu, sta vam je ba? Samo hoce da nas opet posvadjaju, mislite da bi tako vrijedne i znacajne dokumente cuvali ono bukvalno na otvorenom, naravno da ne. Jeste li vidjeli svojim ocima da gore, niste? Nemojte onda vjerovati !
http://www.bihac.net/vijesti/bih/9490-pogled-na-kremu-bh-drustva-izaberite-najljepse-kuce-novostasale-elite-na-poljinama.html samo za one razumom obdarene... molim vas ljudi, molim vas... samo za one koji pameti imaju pogledajte link. To se zove pljačka naroda..... a ne paliti drzavnu imovinu... U Sarajevu su knjige, citaj NEPISMENI COVJECE KNJIGE, prije vas palili samo jos cetnici. Znači, udari na vikendice, a ne palite naše Sarajevo da mi ne bi izašli na ulice da vas balavurdiju potjeramo u ćošak ako već neće policija.
jesi li ikad bio u Arhivu? Nisi ocito Pojma nemas . Depoi su smjesteni preblizu ulazu...i samo sam cekala kada ce reci zapalili ga.. Dovoljno je bilo da neki budalas udje deset koraka s vrata i zapali depo.Tuga.
Prikaži sve komentare (647)