Što se tiče domaćih brendova piva daleko najveći problem predstavlja neujednačenost kvalitata. Jedno domaće pivo sam pio cca 10 godina - do prije 3 godine i bilo je ok. Al onda brate kad su počeli varirati kvalitetom nije bilo kraja. Mamurluk od 5 piva, žgaravica ubi, a nekad sam ga pio gajbu bez ikakvih problema. Pokušao sam mu ostati vjeran al brate nije išlo, sad pijem uvozno i žao mi je što je tako... Ako ima neko da objasni zašto je došlo do pada kvaliteta bio bih mu jako zahvalan. Nešto sam čuo da naši proizvođači više uglavnom ne stavljaju ječam već kukuruz u pivo ili neki prevelik postotak kukuruza i da je to uzrok. Navodno nisu cijenovno konkurentni ako stavljaju ječam u pivo kako je valjda po originalnoj recepturi....
@sezam.susam Pa od čega su onda naša piva postala ovako gadna, šta je uzrok mamurluka i žgaravice?
Prikaži sve komentare (119)