Što više komentara na klixu Srbi pišu, sve više sam svjestan činjenice da će BiH kad-tad morati da riješi problem nacionalizma na isti način kao što je to uradila Hrvatska 1995. godine. Protjerat gamad preko Drine i živjeti u miru jednom za sva vremena!
Kad krenemo sa onih 100 tenkova (od kojih je najnoviji proizveden sredinom 80ih) i 4 transporna helikoptera, ima da pregazimo sve pred sobom. Milion i po Bosnjaka ce istjerati milion Srba zacas... P.S. Sta cemo s Hrvatima i oni su svasta radili? Debilu glupi...
Jebo ti debil mater, jesi čuo? Nisi ni svjestan činjenice da se ovdje rado i čistom preživljavanju! Pogledaj malo oko sebe i vidjećeš da te niko ne voli, svakom si trn u oku a ovaj "mir" u kojem uživaš je samo prividno navučen da bi se omekšali i opet vjerovali u posrano "bratstvo i jedinstvo"... Da su htjeli pravi MIR ne bi bilo jebenog Dejtona već bi se država vratila u republiku i stanje ne bi bilo ostavljeno na pola smireno kako je to danas. Ne zagovaram ja ničiji progon, ali mi je dosta jednom u životu bilo što sam morao da ostavim sve, drugi put NE ŽELIM da to dozvolim.
Prikaži sve komentare (132)