Rumunji i Bugari nemaju veze s Romima, oni su Slaveni kao i drugi narodi, samo u tim zemljama živi jako puno Roma, Romi su nomadi i oni nemaju svoje države pa su ih najviše strpali u te dvije države, oni koji kradu i prose su Romi, ostali su jeftina radna snaga. Nitko se ne pita kako je njima sve te Rome uzdržavati, EU bi im trebala pomoći osnovati neku državu gdje bi mogli živjeti i raditi jer oni se jako teško asimiliraju!
Rumuni Slaveni? hahahaha mozgu, btw Bugari su najgora bagra, a Rumuni su odmah iza njih, Bosanci su izmislili kulturu za njih
dobro jesu Romani, ali ovdašnji narod misli da to znači Rom, a Romani s Romima veze nemaju! srboljub-to ti misliš, svatko voli sebe uzdizati i misliti da je najbolji,ali strancima su Bosanci ispod Rumunja i Bugara pa kakvu god kulturu izmišljali, to je činjenica. ovakva pljuvačina po ovim državama je smiješna ako dolazi od naroda koji živi od donacija! oni jesu u EU, BIH je daleko od toga i bore se s toliko Roma, smiješno da je se Bosanci daju za pravo sprdati s jednom EU državom!
Prikaži sve komentare (60)